Elérhetőség

Ajánlatkérés – Megrendelés

biosteril.hu@gmail.com

Egyéb Információ:

06-20/2490971

Ajánlatkérés - Megrendelés

Elsősorban olyan kártevők ( csótány, hangya, bolha, ágyi poloska ) valamint rágcsálók    ( egér, patkány és egyéb mezőgazdasági kártevők ) irtásával foglalkozunk, amik urbánus környezetben fordulnak elő.

csótányokat kombinált módszerrel irtjuk: géllel, és permetezéssel is. Amint a csótányok hozzáérnek a méreghez, azonnal megfertőződnek, és gyorsan elpusztulnak.

Ezeket a kártevőket általában megpróbálják házilag, szabad forgalmazású szerekkel kiirtani, ami az esetek többségében eredménytelen, hiszen ezek a bárki által megvásárolható szerek nagyon kis dózisban tartalmazzák azokat az hatóanyagokat, amik a kártevők elpusztításához szükségesek.

Sokszor többet költenek ezekre a szabadon vásárolható szerekre, mintha már a kártevő fertőzöttség észlelésekor azonnal szakember segítségét kérték volna.

Miért dobná ki a pénzét, miközben továbbra is együtt él ezekkel a kártevőkkel?

Keresse a Biosterilt e-mailban a biosteril.hu@gmail.com címen, vagy a 06-20-249-0971 számon.

Lakásszövetkezetek, Társasházak kedvezményes áron vehetik igénybe szolgáltatásainak.

Alpintechnikai szolgáltatásaink során vállaljuk kártevők irtását, veszélyes fák kivágását, panelhézagok szigetelését, romos épületek bontását, veszélyhelyzetek elhárítását, villámhárítók cseréjét, és ablakok tisztítását minden olyan helyen, ahol ezekhez alpintechnikára van szükség.

https://www.facebook.com/biosteril.hu

Miért fontos a szakszerű fertőtlenítés?

Számtalan kórokozóval, mikróbával élünk együtt, amelyek egy részével szimbiózis alakult ki, tehát nem jelentenek veszélyt ránk. De egy jelentős részükről ez nem mondható el! Ezek a betegségeket okozó baktériumok, vírusok, gombák, mikroorganizmusok jelen vannak és arra várnak, hogy aktuálisan gyengébb állapotban találják az immunrendszerünket. A sok munka, stressz, kialvatlanság, valamilyen alapbetegség, vitaminhiány pont ezt teszi a szervezettel és már meg is betegítenek minket. Ezért fontos, hogy a látható tisztaság mellett egy biztonságos, alacsony csíraszámú környezet vegyen körül minket otthon, az autóban, a munkahelyen.

Nem is gondolná…

Sokszor nem is gondolják, hogy a láthatatlan, színtelen, szagtalan poratka ( ami minden lakásban megtalálható) a kiváltó oka az asztmás betegségüknek. Amikor a nagy melegben bekapcsolják a klíma berendezést az autóban, lakásban, irodában, egy életveszélyes tüdőgyulladást kaphatnak, amit az ún. Legionella baktérium okoz. Vagy például egy kórházi tartózkodás után, vagy egy tartósan beteg családtag ápolása során mennyi kórokozót viszünk haza. Ezért fontos, hogy a látható tisztaság mellett a környezetünk biztonságos is legyen!

Reméljük hamarosan Önt is megrendelőink között köszönthetjük.

Processed with MOLDIV