Bemutatkozás

Üdvözöljük a Biosteril honlapján!

Üdvözöljük a Biosteril honlapján kártevő irtás fertőtlenítés

Tisztelt Látogató!

Üdvözöljük a Biosteril honlapján. Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik kártevő irtás, Ipari alpinista szolgáltatások, valamint egészségügyi, járványügyi fertőtlenítések területén.

Kártevőirtás:

Elsősorban olyan kártevők ( csótány, hangya, bolha, ágyi poloska,darázs, kullancs, ) valamint rágcsálók    ( egér, patkány és egyéb mezőgazdasági kártevők ) irtásával foglalkozunk, amik urbánus környezetben fordulnak elő.

Ezeket a kártevőket általában megpróbálják házilag, szabad forgalmazású szerekkel kiirtani, ami az esetek többségében eredménytelen, hiszen ezek a bárki által megvásárolható szerek nagyon kis dózisban tartalmazzák azokat az hatóanyagokat, amik a kártevők elpusztításához szükségesek.

Sokszor többet költenek ezekre a szabadon vásárolható szerekre, mintha már a kártevő fertőzöttség észlelésekor azonnal szakember segítségét kérték volna.

Fertőtlenítés:

Sokszor úgy gondoljuk, hogy „mivel rendszeresen takarítunk otthonunkban, így ott tiszta és biztonságos környezetben élünk”. A mondat első fele igaz is lehet, hiszen ha rendszeresen takarítunk, akkor ott valóban a tisztaság az úr. De ettől még biztonságosnak egyáltalán nem mondható a környezet.

Számtalan kórokozóval, mikróbával élünk együtt, amelyek egy részével szimbiózis alakult ki, tehát nem jelentenek veszélyt ránk. De egy jelentős részükről ez nem mondható el! Ezek a betegségeket okozó baktériumok, vírusok, gombák, mikroorganizmusok jelen vannak és arra várnak, hogy aktuálisan gyengébb állapotban találják az immunrendszerünket. A sok munka, stressz, kialvatlanság, valamilyen alapbetegség, vitaminhiány pont ezt teszi a szervezettel és már meg is betegítenek minket. Ezért fontos, hogy a látható tisztaság mellett egy biztonságos, alacsony csíraszámú környezet vegyen körül minket otthon, az autóban, a munkahelyen.

Sokszor nem is gondolják, hogy a láthatatlan, színtelen, szagtalan poratka ( ami minden lakásban megtalálható) a kiváltó oka az asztmás betegségüknek. Amikor a nagy melegben bekapcsolják a klíma berendezést az autóban, lakásban, irodában, egy életveszélyes tüdőgyulladást kaphatnak, amit az ún. Legionella baktérium okoz. Vagy például egy kórházi tartózkodás után, vagy egy tartósan beteg családtag ápolása során mennyi kórokozót viszünk haza. Ezért fontos, hogy a látható tisztaság mellett a környezetünk biztonságos is legyen!

Működési területünk elsősorban Budapest, Pest megye, de az ország bármely településére hívhatók vagyunk. 

A lakossági megrendelés mellett társasházak, lakásszövetkezetek megrendeléseit is szívesen fogadjuk. Ezen a területen jelentős tapasztalatokat szereztünk Óbuda, Békásmegyer, Angyalföld, Újpest, Káposztásmegyer, Újpalota, Gazdagrét és Zugló lakótelepein.

Cégünk kiemelt figyelmet fordít a környezet védelmére, ezért ahol csak lehet olyan irtószereket használunk amelyek a környezetet egyáltalán nem károsítják. Különös gondossággal járunk el olyan lakásokban, ahol kisgyermek és/vagy háziállat is él.

IPARI ALPINISTA SZOLGÁLTATÁSOK:

Alpintechnikai szolgáltatásaink során vállaljuk kártevők irtását, veszélyes fák kivágását, panelhézagok szigetelését, romos épületek bontását, veszélyhelyzetek elhárítását, villámhárítók cseréjét, és ablakok tisztítását minden olyan helyen, ahol ezekhez alpintechnikára van szükség.

VÍZ-, FŰTÉS-, CSATORNA SZERELÉS:

Szolgáltatásunk keretében szakembereink teljeskörű víz, fűtés és csatorna szerelési munkákat végeznek.